Bitumen dakbedekking plat dak Purmerend

Bitumen dakbedekking plat dak Purmerend
Bitumen dakbedekking plat dak Purmerend

Bitumen dakbedekking voor uw plat dak in Purmerend

 

 • Bitumen is een populaire, veel gekozen vorm van dakbedekking voor een plat dak
 • Wij zijn gespecialiseerd in dakbedekkingen, pannendaken, zinken goten, dakshingles, dakreparatie en dakrenovatie
 • Wij werken met de beste materialen en de beste mensen
 • Een uitstekende service en duidelijke afspraken staan bij ons hoog in het vaandel
 • Bitumen dakbedekking is waterdicht en heeft een lange levensduur

 

Bitumen dakbedekking is niet alleen in Purmerend, maar overal een veel gekozen vorm van dakbedekking voor een plat dak. Het is erg populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Bitumen, ook wel leer genoemd, is een uitstekend materiaal om platte daken mee te bedekken. Bitumen is een gemakkelijk materiaal om mee te werken, is waterdicht en heeft een lange levensduur. Bij Priem Dakbedekking werken we graag met bitumen dakbedekking.

 

Bitumen dakbedekking is verkrijgbaar in twee verschillende soorten

 

Wanneer u ervoor kiest om bitumen dakbedekking te gebruiken voor uw plat dak in Purmerend heeft u de keuze uit twee verschillende soorten:

 

 • APP bitumen dakbedekking
  APP staat voor Atactisch PolyPropyleen. APP is een thermoplastisch product. Wordt APP met bitumen gemengd? Dan is het resultaat een gemodificeerd bitumen dat extra eigenschappen bevat.
 • SBS bitumen dakbedekking
  SBS staat voor Styreen Butadieen Styreen. SBS is een hoogwaardige kunststof dat zeer elastisch is onder omgevingstemperaturen. Wordt SBS met bitumen gemend? Dan krijgt u SBS gemodificeerd bitumen.

 

APP bitumen dakbedekking is beter bestand tegen hoge UV straling en wordt dan ook vaker gebruikt. Bitumen dakbedekking gaat ongeveer 15 jaar mee.

 

Andere soorten Bitumen dakbedekking plat dak Purmerend

 

Naast bitumen dakbedekking werkt Priem Dakbedekking in Purmerend nog met andere soorten dakbedekking voor uw plat dak in Purmerend, namelijk EPDM dakbedekking of kunststof PVC dakbedekking. Wilt u weten welk soort dakbedekking in uw situatie de beste keuze is? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, passende binnen uw wensen en uw budget.

Naam

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

.