Dakbedekking plat dak Amsterdam

Dakbedekking plat dak Amsterdam
Dakbedekking plat dak Amsterdam

Op zoek naar dakbedekking plat dak Amsterdam?

 

 • Verschillende soorten dakbedekking voor uw plat dak in Amsterdam
 • Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten dakbedekkingen en dakreparatie
 • Wij werken uitsluitend met de beste materialen en volgens de laatste technieken
 • Afspraak is bij Priem Dakbedekking altijd afspraak
 • Een lange levensduur van uw dak

 

Heeft u een plat dak in Amsterdam wat nodig bedekt moet worden? En bent u dus op zoek naar dakbedekking voor uw plat dak in Amsterdam? Dan bent u bij Priem Dakbedekking aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in verschillende soorten dakbedekkingen, dakreparatie en daklekkages. Voor het bedekken van uw plat dak werken wij uitsluitend met de beste materialen en de nieuwste technieken.

De meest gebruikte soorten dakbedekking voor uw plat dak in Amsterdam

 

Wanneer u op zoek bent naar dakbedekking voor uw plat dak in Amsterdam, heeft u de keuze uit verschillende soorten. Bij Priem Dakbedekking maken we over het algemeen gebruik van de volgende drie soorten dakbedekking:

 

 • EPDM dakbedekking
  EPDM is een synthetisch rubber. EPDM is duurzaam, het gaat zelfs tot wel 50 jaar mee. Daarnaast is EPDM dakbedekking erg milieuvriendelijk en kan het na gebruik voor 100% gerecycled worden.
 • Bitumen dakbedekking
  Bitumen is verkrijgbaar in twee soorten: APP en SBS. APP is beter bestand tegen hoge UV straling en wordt dan ook vaker gebruikt. Bitumen dakbedekking gaat ongeveer 15 jaar mee.
 • Kunststof dakbedekking
  Wanneer u kiest voor kunststof dakbedekking is dit meestal PVC. Qua verwerking lijkt PVC erg veel op bitumen dakbedekking. PVC kan alleen aangebracht worden zonder brander. Kunststof dakbedekking gaat ongeveer 20 jaar mee en kan na gebruik ook volledig gerecycled worden.

 

Welke vorm van dakbedekking voor uw plat dak in Amsterdam in uw situatie de beste keuze is? Daarover adviseren de vakmensen van Priem Dakbedekking u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naam

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

.