Dakwerken Amsterdam zinkwerken Amsterdam

Dakwerken Amsterdam zinkwerken Amsterdam
Dakwerken Amsterdam zinkwerken Amsterdam

Voor al uw dakwerken en zinkwerken in de regio Amsterdam

 

 • Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken en zinkwerken in de regio Amsterdam
 • Wij bieden een uitstekende service die u van een professioneel dakdekkersbedrijf kunt verwachten
 • Wij werken met de beste materialen en de beste mensen
 • Een eerlijk advies en duidelijke afspraken staan bij ons hoog in het vaandel
 • Afspraak is bij ons altijd afspraak

 

Bent u voor uw woning of bedrijfspand in de regio Amsterdam op zoek naar een professioneel en ervaren dakdekkersbedrijf voor het uitvoeren van dakwerken en/of zinkwerken? Dan bent u bij Priem Dakbedekking aan het juiste adres. Wij bieden een uitstekende service die u van een professioneel dakdekkersbedrijf kunt verwachten. Meer weten over onze mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Dakwerken Amsterdam zinkwerken Amsterdam die wij voor u kunnen uitvoeren

 

Als dakdekkersbedrijf kunnen wij verschillende soorten dakwerken in de regio Amsterdam voor u uitvoeren. U kunt bij Priem Dakbedekking onder andere denken aan:

 

 • Dakbedekkingen
  Om lekkages te voorkomen, is het belangrijk dat uw dakdekkingsmateriaal eens per jaar gecontroleerd wordt. Maar ook voor het aanbrengen van nieuwe dakbedekkingen bent u bij ons aan het juiste adres.
 • Pannendaken
  Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van pannendaken. Elke gewenste dakpansoort leggen wij op uw dak.
 • Zinkwerken Amsterdam
  Zinken goten en zinkwerken geven uw woning in Amsterdam een mooi aan gezicht. Daarnaast heeft zink een lange levensduur.
 • Dakshingles

Dakshingles zijn een goed alternatief voor de traditionele dakbedekking. Ideaal voor tuinhuisjes of in de binnenstad van Amsterdam. Ze zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen en dat is natuurlijk niet voor niets.

 

Wij zijn gespecialiseerd in dakbedekkingen, pannendaken, zinken goten, dakshingles, dakrenovatie en dakreparatie. Want een goed dak boven uw hoofd is ontzettend belangrijk.

 

Neem voor een eerlijk advies contact met ons op

 

Bent u voor uw dakwerken of zinkwerken in Amsterdam op zoek naar een eerlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met Priem Dakbedekking. Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing.

Naam

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

.