Pannendaken Purmerend – Vakkundige aanleg van dakpannen

Aanleg van pannendaken in Purmerend

Is uw pannendak in Purmerend aan vervanging toe? Priem Dakbedekking is gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van onder andere pannendaken. We informeren en adviseren u graag over de verschillende typen dakpannen en mogelijkheden. Bel ons op 0299 397 376 of mail naar info@priemdakbedekking.nl.

 

Welke dakpan kiest u?

Dakpannen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Wanneer u vrijstaand woont in Purmerend en uw dak niet aansluit op dat van de buren kunt u iedere gewenste dakpan kiezen. Is dit echter niet het geval, dan dient u rekening te houden met het model dat bij de buren ligt. Een afwijkende dakpan kan zorgen voor aansluitingsproblemen. Bovendien is het vaak gewenst dat de dakbedekking één geheel vormt.

 

Pannendaken in Purmerend aanleggen en nog veel meer

Niet alleen voor het aanleggen van Pannendaken kunt u bij ons in Purmerend en omgeving terecht. Ook voor overige dakwerkzaamheden zoals:

  • De installatie van zinken dakgoten
  • Dakrenovatie en -reparatie
  • De aanleg van dakshingels
  • Het verhelpen van lekkages
  • Frequente inspectie en onderhoud van dakbedekking

 

Kwalitatieve pannendaken, scherpe prijs

Bij Priem Dakbedekking Purmerend bent u verzekerd van goed werk en een perfecte afwerking. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en vakkundige mensen. Mede door de vakkundigheid en ervaring van ons team zijn we in staat u scherpe prijzen te bieden. Vraag geheel vrijblijvend uw offerte bij ons aan.

 

Bel direct voor een afspraak

Wilt u meer informatie of liever telefonisch een afspraak met ons maken? Dat kan. Bel naar 0299 397 376 of mail naar info@priemdakbedekking.nl