Priem Dakbedekking Monnickendam – Pannendaken, dakshingels, zinken goten

Wij zijn er voor al uw dakwerkzaamheden

Priem Dakbedekking Monnickendam is er voor alle dakwerkzaamheden, zoals inspectie, onderhoud, reparatie, renovatie en de aanleg van dakbedekking.

 

Dakbedekkingen

Dakbedekking is door de zon onderhevig aan thermische belasting die het elastisch vermogen aantast. Hierdoor kan dakbedekking gaan scheuren waardoor lekkages ontstaan. Door uw dakbedekking tijdig en frequent door Priem Dakbedekking te laten inspecteren voorkomt u lekkages met alle gevolgen van dien. Voorkomen is goedkoper dan herstellen.

 

Pannendaken

Dakpannen zijn de meest gekozen vorm van dakbedekking. Dakpannen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Sluit uw pannendak direct aan op dat van uw buren, dan is het echter wel noodzakelijk om hetzelfde type en model dakpan te gebruiken. Woont u vrijstaand, dan kiest u gewoon de dakpan naar uw eigen smaak.

 

Zinken goten

Zinken goten geven uw pand in Monnickendam een stijlvol aanzicht. Bovendien hebben ze een lange levensduur. Desondanks kan het na bepaalde tijd voorkomen dat er een lekkage in de dakgoot ontstaat. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Priem Dakbedekking inspecteert, repareert of vervangt uw zinken goot op vakkundige wijze.

 

Dakshingels

Dakshingels zijn een uitstekend alternatief voor traditionele dakbedekking van een pand, schuur, tuinhuis, stal of overkapping. De dakshingels worden vastgelijmd en stevig vastgenageld. Vaak worden ze geplaatst op hellende daken, ter vervanging van dakpannen.

 

Contact & vragen

Wilt u meer informatie of liever telefonisch een afspraak met ons maken? Dat kan. Bel naar 0299 397 376 of mail naar info@priemdakbedekking.nl. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij Priem Dakbedekking? Vul dan het contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.