Werk

U kunt Priem inschakelen voor o.a. de volgende werkzaamheden:


Dakbedekkingen

Dakbedekkingen zijn door de zon onderhevig aan thermische belasting. Door deze thermische belasting verdwijnt het elastisch vermogen uit het materiaal waardoor het materiaal bij temperatuursverandering gaat scheuren. Om lekkages te voorkomen zal dakdekkingsmateriaal eens per jaar gecontroleerd moeten worden. Ons team staat graag voor u klaar om de inspectie uit te voeren en u van de nodige adviezen te voorzien. We werken voornamelijk met Garantgum. Dit is een goede rol om mee te werken door de polyester inlagen.


Pannen dakken

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie van pannendaken. Er zijn veel verschillende soorten dakpannen, maar wanneer u bij de buren moet aansluiten dient u er rekening mee te houden dat u wel het zelfde model dakpan neemt als er nu ligt. Heeft u een dak wat rondom vrij is kunt u de dakpan uitkiezen die u zelf mooi vind. Elke gewenste dakpan leggen wij op uw dak.


 

Zinken goten

Een zinken dakgoot geeft een mooi aan gezicht en een lange levensduur. Niet iets waar u waarschijnlijk dagelijks bij stil staat maar een lekke dakgoot kan grote problemen geven. Als het regenwater niet goed afgevoerd kan worden dan ontstaan vaak lekkages en andere problemen met alle consequenties en schade van dien. Slechte regenwaterafvoer zorgt ervoor dat houtrot op allerlei plekken kan gaan toeslaan. Hierbij moet u denken aan houten kozijnen, gevelbekleding, sierlijsten en rand waarmee daken zijn afgewerkt. Bij voornoemde calamiteiten kunnen wij u snel van dienst zijn en u voor een scherpe prijs allerlei soorten zinken dakgoten en toebehoren aanbieden.


Dakshingels

Dakshingles bieden een goed alternatief voor de traditionele dakbedekking. De afgelopen jaren zijn ze enorm in populariteit gestegen. Shingles zijn het meest gebruikte dakbedekkingmateriaal ter wereld, na de keramische dakpannen. Dakshingles brengen we hoofdzakelijk aan op tuinhuisjes of in de binnenstad van Amsterdam. Dakshingels geeft een effect dat het lijkt of dat er dakpannen op het dak liggen.