Priem Dakbedekking signaleert tijdig gebreken

Een dakinspectie voor uw huis in Amsterdam behoedt u voor vervolgschade en onnodig hoge kosten. De waterhuishouding op uw dak speelt een belangrijke rol bij het dakbeheer. Door verstopping of gebrek aan noodoverlopen kan het dak bezwijken onder het gewicht. Onze taak met dakinspectie bestaat eruit deze gebreken tijdig te signaleren waardoor vervolgschade gering is en onnodig hoge kosten worden voorkomen. Priem Dakbedekking is met een team van vakmensen gespecialiseerd in dakbedekkingen, dakonderhoud en renovatie van topkwaliteit.

Waarom Priem Dakbedekking voor dakinspectie in Amsterdam?

Priem Dakbedekking omdat:

  • eerlijk advies
  • duidelijke afspraken
  • vakmensen
  • goede service
  • dakinspectie
  • actief in hele regio Amsterdam

In Amsterdam voeren wij graag uw dakinspectie uit. Elk dak heeft zijn eigen kenmerken en onderhoudsbehoeften. Om tot een goede scherpe prijs te komen, kijken wij graag naar het dak dat u wilt laten repareren, renoveren of bedekken. Na een juiste diagnose kunnen wij een juiste inschatting maken van de werkzaamheden en daarmee een scherpe prijs.

Bel voor een afspraak en wij komen langs voor dakinspectie

Priem Dakbedekking biedt dakinspectie voor elk type dak. Met onze ervaring blijft uw dak een mooi aangezicht én behoudt het een lange levensduur. Bel voor een afspraak, dan gaan wij graag uw dak op voor inspectie en dakonderhoud.

Contact

Momenteel zijn we er niet, vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!