Een zinken dakgoot geeft uw woning een mooi aangezicht. Zink heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft, mits u de dakgoot goed onderhoudt. Wanneer uw dakgoot een lekkage heeft, kan dat meer schade veroorzaken aan de gevel van uw woning. Priem Dakbedekking is expert op het gebied van reparaties aan en de vervanging van zinken dakgoten in Amsterdam en omstreken.

Bent u woonachtig in de omgeving van Amsterdam en heeft u een lekkage aan uw dakgoot? Neem contact met ons op en we verhelpen dit spoedig voor u.

Uw dakgotenspecialist in de omgeving Amsterdam

Als vakkundig dakbedekkingsbedrijf hebben we vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van diverse soorten dakbedekkingen, waaronder zinkwerken. Daarom beschikken we over specifieke kennis en zijn we uw dakgotenspecialist in Amsterdam en omgeving.

Dakgoot laten repareren

Onderhoud uw dakgoten regelmatig en controleer of deze nog volledig naar behoren regenwater afvoeren. Wilt u de dakgoot laten inspecteren door een vakkundig bedrijf, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar. Blijkt dat er reparaties nodig zijn, dan voeren we deze snel voor u uit. Op deze manier voorkomt u dat regenwater onvoldoende wordt afgevoerd en schade toebrengt aan uw houten kozijnen, gevelbekleding, sierlijsten of de afwerking van de dakrand.

Het vervangen van uw dakgoot

Hoewel zinken dakgoten een zeer lange levensduur hebben, komt er een moment dat onderhoud en reparaties niet meer mogen baten. Zodra dit moment is aangebroken adviseren we u om te investeren in een nieuwe zinken goot, waarmee u weer jarenlang vooruit kunt, zonder u bij iedere regenbui zorgen te hoeven maken over mogelijke lekkages.

Als u meer wilt weten over onze werkzaamheden of wanneer u een aanvraag wilt doen, neem gerust contact met ons op.

Contact

Momenteel zijn we er niet, vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!